어떻게 가입하느냐고? 음식, 요리, 푸드 헌팅에 관심(과 넘치는 열정)이 있다면 누구나 가입 가능하다. 당신이 몇 살이든, 한국인이든 외국인이든, 요리 초보든 전문가이든, 배우고 참여하고 싶은 모든 사람을 환영한다. 관련 내용은 모임 페이지에서 확인 할 수 있다.
Contributing Writers l Dongjin Park & Alexander Brennen (박동진 & 알렉산더 브레넌)
Dongjin Park 박동진 (Left / 좌)
After stepping foot in Australia back in 2013, holiday visa and all, Dongjin found a new interest in the culinary field. Starting from humble beginnings working as a kitchen hand for an Australian cruise ship, he then further his skills by learning the fine art of French pastry making… under a French chef. Since coming back to Korea, Dongjin worked in the French pastry area for over 2 years. He has developed a 2nd interest: flower arranging. Park owns the Etoile Flower Shop and co-runs the F.A.B. Food Club in Gwangalli.
박동진은 2013년 워킹홀리데이 비자로 호주에 가서 요리라는 분야에 관심을 가지게 되었다. 호주 크루즈선에서 주방 보조로 일은 시작하여 프랑스인 쉐프 밑에서 프랑스 페스츄리를 배웠다. 한국으로 돌아온 뒤에는 2년 넘게 프랑스 패스츄리 분야에서 일하며 꽃꽂이라는 두 번째 취미도 생겼다. 박동진은 꽃집 에뚜알을 운영하며 광안리 F.A.B. 부산 미식회도 함께 운영하고 있다.
Alexander Brennen 알렉산더 브레넌 (Right / 우)
A Hoosier who moved from his home in Northern Indiana to Korea in 2009, Alexander has been working and living here ever since. A teacher by trade and choice, he works with a variety of schools and corporate clients in Busan and Yangsan. His interests in food and cooking started as a little kid while living with his mom’s family in Singapore. His curiosity for food making continues. Alexander also co-runs the F.A.B. Food Club in Gwangalli.
알렉산더 브레넌은 2009년 미국 인디애나 주 북부에서 한국으로 왔다. 현재는 부산과 양산의 여러 학교와 기업에서 영어를 가르치고 있다. 알렉산더는 어머니 가족과 함께 싱가포르에 살던 어린 시절부터 지금까지 음식과 요리에 관심이 많았다. 알렉산더 역시 광안리 F.A.B. 부산 미식회의 공동 운영자이다.